dimecres, 25 d’abril del 2012

Curs de marxa nòrdica del Mes de Maig a l'Anella Verda de Manresa‏


Curs de marxa nòrdica del Mes de Maig a l'Anella Verda
La gent de Meandre ens han fer arribar una proposta ben interessant per fer Marxa Nòrdica

El diumenge 13 de  Maig de 2012  ens trobem a les 9,00 al parc de l'Agulla (al costat de la casa rosa del llac). Després de una introducció teòrica i pràctica sobre la tècnica de la marxa nòrdica,  sortirem en direcció al REGADIU I L’ HORTA DEL POAL, un dels llocs emblemàtics a més productius,  de l’Anella Verda de Manresa. Gaudirem del  paisatge d'horts i conreu d'on surten els valorats  productes de proximitat, fins arribar al camí  del Poal.  

Ens trobarem gratament sorpresos de la feina feta per la regidoria de Medi Ambient de Sant Joan en el desbrossament dels darrers 500 metres  del torrent de les Torres o torrent Fondo, que amagava  un salt  d'aigua de 5 metres força espectacular.

Just  a tocar del camí podrem veure la recentment arranjada fossa comuna de  15 soldats morts en la retirada de la guerra civil.  

Després d'aquests  dos punts d’interès, continuarem pel camí de les Torres fins arribar a la masia que li dona nom. Esmorzarem i  seguidament agafarem   el camí que ens portarà als Casals, (finca del Bisbat de Vic) .

Seguirem per la bora de l'antiga via de tren de potassa fins a trobar el trencall del ramal de la sèquia que ens portarà a Pineda . D’allà anirem fins a Sant Iscle  per arribar al Parc de l' Agulla sobre les 12,30 hores.

Us adjuntem el pesquí.

Us hi esperen

Meandre
Associació per a la preservació del patrimoni natural de Manresa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada