dimecres, 15 de maig del 2013

Els Apali a la Romànica de Navàs 2013

David Rodoreda, Ramon Martinez i el SEBAS del Restaurant dels Noguers a la Romànica 2013 de Navàs
Avui parlem amb el David Rodoreda de la seva experiència en la Romànica de Navàs. Una cursa a peu d’uns 80 quilometres llegendària dins el món de curses de resistència. Els Apali des de  fa uns anys que sempre hi ha algun component del grup que hi va a fer-la. Gairebé és obligatòria per la nostre gent, és una tradició. David ens respon les següents preguntes:

Era la teva 1a Romànica? No

Quantes n’has fet? Cinc amb la d’aquest any

Quin era el teu objectiu? Acabar-la amb bones sensacions

Va anar bé? Sí, però un del grup va tindre que plegar per problemes

Vas complir objectiu? Sí, després d'11:59h, les sensacions generals van ser bones, i la meteo va acompanyar.

Amb qui vas anar? Amb dos mes, el Ramon Martinez (Tines), i el (Sebas)

Vareu anar sempre junts? Dels tres, el Ramon va tindre que plegar per problemes en un peu.   amb el Sebas, varem continuar junts fins el final, tot i ser la seva primera marxa de més de 42km (83km), corrent de nit i amb motxilla.

Com et vas plantejar cursa? Amb que serien unes 11-12 hores d’activitat esportiva, amb les conseqüents pautes d’hidratació i alimentació que comporta.

Quin van ser els millors moments i quins els pitjors? El pitjor moment, l’abandonament del tercer component del grup.  El millor moment potser, a uns minuts d’entrar a Navàs, amb la satisfacció d’haver fet les coses bé, i sens  mals majors.

L’anècdota de la cursa? Tot i fer gairebé un 80% de la marxa els dos sols, a menys d’un km de l’arribada ens varem agrupar en un grup de 7 persones, entre elles  la primera dona.
Tens algun ritual pe cursa? Simplement ser conscient amb el grau del repte, i afrontar-lo conseqüent amb uns mínims que puguem controlar, i no deixar rés a  l’atzar, ja que d’imprevistos sempre en surten.

Felicitats a tots a tu i el Sebas per la seva primera cursa amb aquestes característiques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada