dimecres, 9 de novembre del 2011

Up and Down 2011

Els companys de Outcat ens han fet arribar la informació d'aquesta sortida de germanor: la Up and Down. Ja abeu que els socis de Outcat, molt cops se’ls hi diu maquis o que estan posseïts pel cantor fosc de la força. La up and Down és una altra mostra d’aquesta d’aquest llegendaris personatges. Tot va començar l’any passat com a una idea boja de l’Oriol Fontanet alies “Maqui prechiossi”. No sé si va ser un dia que varen sortir ell, el Raul Montfort i algun altre d’aquesta tropa en BTT i ja es van encigalar un a l’altre fent broma de com evitar haver de tornar a buscar el cotxe després de fer la Berga- Santpedor, alguna de les seves paraules van ser: “que s’havia de pujar ne bicicleta i així ja no paties pel cotxe...” Sí, de la típica broma que ningú s’ho prendria seriosament, van passar a fer-ne una realitat, gracies a la iniciativa del Fontanet. Va néixer la Up and Down.

La Up and Down consisteix en pujar des de Santpedor, un poble a tocar de Manresa i a 60 km de Barcelona, per arribar a Berga. Un cop a Berga que normalment s’hi arriba a les 7:00 del matí es va esmorzar en un bar i després es fa la marxa popular organitzada pel 2x2 Santpedor, la Berga- Santpedor. En total surten uns 110km de bicicleta de muntanya.


Es queda a la Plaça del Sindicat de Santpedor a la 1:00 del matí o nit de dissabte a diumenge, com li vulgueu dir. La gent que vingui ha de portar llums, roba d’abric, recanvis per la bici(per si hi ha alguna avaria). S’aconsella portar algun termo amb cafè, o caldo calent, tot i que segur que m’hi haurà alguna persona que en portarà per tothom. També recomanem portar piles de recanvi.

Mocador de coll Up and Down
Tots els ciclistes que vulguin venir hauran de confirmar l’assistència a montrofeu@montrofeu.com bàsicament per reservar-vos lloc per esmorzar a Berga. La Up and Down és una sortida d’amics ,no hi ha cap mena d’organització, n’hi control, n’hi cap inscripció. Com bons germans, companys de bicicleta anirem pujant en grup, tot ajudant-nos i vigilant-nos perquè cap de nosaltres quedi endarrere per arribar com a bons camarades a Berga. Aquest any ho hem volgut fer especial i per ajudar-vos a suportar el fred us donarem aquest mocador de coll cortesia de Montrofeu, Tomàs Belles, LeDuo T-shirts i Rendim

Si voleu deixar una petita motxilla (amb roba o material per la bici)  a la botiga de Bicicletes del Tomàs Belles de Manresa us la pujaran a Berga.

Ens veiem a la 1:00 de la nit de dissabte a diumenge 13 de novembre a la Plaça del Sindicat de Santpedor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada